Diensten

Beschermingsbewind

Bescherming bieden vanuit betrokkenheid. Onze werkwijze is erop gericht om in overleg met u een plan op te stellen voor het beheren van uw inkomsten en uitgaven.

Bedrijfsvoering

Transparantie vinden wij belangrijk. Elke klant die daar om vraagt kan online toegang krijgen tot zijn eigen informatie.

Mijn kasboek

Met het kasboek zelf eenvoudig je geld bijhouden. Met het online kasboek heb je grip op jouw financiële situatie.

Klik hier

Mijn SmartFMS

Financiën van cliënten op een overzichtelijke, betrouwbare en transparante manier bekijken en beheren.

Klik hier

Waarom HRS bewindvoering

 
Als zelfstandige, onafhankelijke, organisatie kunnen wij elke klant persoonlijke aandacht geven. Het gaat ons daarbij niet om kwantiteit maar om kwaliteit.
Juridische, financiële en maatschappelijke ervaring maakt dat wij weten hoe we uw belangen het beste kunnen dienen.

Persoonlijk

Wij luisteren naar wat uw wensen zijn en leggen dit in overleg met u vast in een plan. Wij bouwen door volgens dit plan te werken en dit met u te bespreken.

Ervaren

In commerciële en maatschappelijke organisaties hebben wij geleerd om zaken simpel te houden wanneer het kan, en om risico's voor u te mijden.

Onafhankelijk

Uw belang staat voorop. Wij treffen geen regelingen met andere partijen als ze niet in uw belang zijn.

Sterk in communicatie

Keuzes voor het vastleggen en uitwisselen van informatie zijn gebaseerd op gedegen ICT kennis. Iedere klant krijgt toegang tot zijn informatie.

Netwerk

Informatie halen wij bij de bron. Want u moet erop kunnen vertrouwen dat wij op de juiste wijze met uw situatie omgaan.

Juridisch geschoold

Sociaal zekerheidsrecht, arbeidsrecht, erfrecht, enz. Wij zijn op de hoogte van de meest recente ontwikkelingen, welke voor uw bewind van belang zijn.

Werkwijze

Betrokken, transparant en duidelijk in communicatie. Daar willen wij voor staan. Verwachtingen vastleggen op reele gronden. Met aanpak van de risico's die rechthebbenden kunnen ervaren.
1

Aanvraag en inventarisatie

Wij begeleiden een aanvraag voor beschermingsbewind. Een kantonrechter wil weten op welke gronden beschermingsbewind wordt aangevraagd. De verzoeker van onderbewindstelling moet weten wat de vrijheden en beperkingen zijn. In meerdere gesprekken inventariseren wij wat er speelt en maken een plan van aanpak voor het bewind. Dit plan bespreken wij met u.

2

Leefgeld, mijn kasboek, client login

Zodra de kantonrechter heeft ingestemd met het beschermingsbewind worden er op naam van de rechthebbende twee bankrekeningen geopend, een beheerrekening en een leefgeldrekening. Via het kasboek kan elke rechthebbende volgen wat de bij- en afschrijvingen op zijn rekening zijn.

3

Samenwerking met instanties

Vaak treffen we bij onderbewindstelling meerdere problemen aan. Dan is samenwerking met bevoegde instanties een vereiste. Wij kiezen voor een transparante communicatie met betrokken instanties. Transparant wil zeggen dat iedereen zijn eigen rol optimaal moet kunnen vervullen. Met als doel het beste te bereiken voor een onderbewindgestelde.

4

Bereikbaarheid

Telefonisch zijn wij bereikbaar op telefoonnummer 0412-857782, van maandag t/m vijdag van 9.00 - 12.00 uur. U kunt altijd een bericht inspreken. Stuurt u een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. dan reageren wij in principe op dezelfde, of uiterlijk de volgende werkdag.

5

Kwaliteitseisen

Per 1 april 2014 gelden strenge kwaliteitseisen voor bewindvoerders. Onder andere is verplicht gesteld een jaarlijkse accountantscontrole van het bedrijfproces en de client dossiers. Wij garanderen dat we te allen tijde blijven voldoen aan de gestelde kwaliteitseisen.

6

Klachtenregeling

Bekend is dat de meeste klachten over bewindvoerders te maken hebben met een slechte bereikbaarheid en onduidelijkheid over het leefgeld. Door transparant te werken willen wij dergelijke klachten zoveel als mogelijk is voorkomen.

Maak een afspraak

Stuur ons een bericht en wij nemen contact met u op.

Stuur een bericht

Over ons

Met zorg en toewijding willen wij als bewindvoerder bescherming bieden aan mensen met een beperking, en aan mensen die het overzicht over hun financien kwijt zijn.
Als organisatie willen wij transparant zijn en zelfredzaamheid bevorderen.

Contact

HRS bewindvoering
Postbus 352
5340AJ Oss

E-mail: info@hrsbewindvoering.nl